Seu electrònica Ajuntament de Sueca
Usuari anònim
Connectar
Ajuntament de Sueca :: Inici

OpenCERTIACSeu ElectrònicaServici d'Informació i Atenció al Ciutadà

En l'Ajuntament de Sueca volem avançar cap a un ajuntament receptiu, orientat a la ciutadania i a la satisfacció de les vostres necessitats.

Per a aconseguir-ho, vos oferim la SEU ELECTRÒNICA, que serà el punt de trobada i inici del vostre contacte personal amb nosaltres a través de la xarxa.

En l'apartat de 'Catàleg de Servicis' posem a la vostra disposició la informació que necessiteu conéixer per a realitzar els tràmits més habituals amb el vostre Ajuntament.

Dins de cada tràmit trobareu informació sobre el departament encarregat de tramitar i resoldre la vostra sol·licitud, com i on es pot tramitar, documentació necessària, dates i termini de presentació, en quin termini ens comprometem a tramitar la vostra demanda, i una altra informació addicional perquè pugueu realitzar el tràmit que vos interesse amb la més completa informació prèvia.

Igualment, des de cada tràmit, accedireu al registre electrònic per a presentar la vostra sol·licitud, de la qual obtindreu un justificant del mateix valor jurídic que el que obtindríeu si l’esmentada sol·licitud l'haguéreu tramitat de manera presencial. A més, també podreu conéixer en tot moment l'estat de tramitació dels vostres expedients o validar els documents digitals que rebeu, amb plenes garanties de la confidencialitat de les vostres dades personals, l'autenticitat de les dades transmeses i seguretat jurídica de les accions realitzades amb el vostre certificat digital.

Tindreu l'Ajuntament a la vostra disposició les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tots els dies de l'any, sense esperes, sense horaris ni cues

Per a poder realitzar tràmits a través del registre electrònic, n’hi ha prou amb tindre un certificat digital o DNI electrònic.

Manual Seu Electrónica

Política de privacitat

rss | sueca@sueca.es | XHTML 1.0 | CSS 2.1 | WAI-AA